Конкурси за любов в Димитровград и Хасково

контакти

Конкурс „Усещане за любов“ обяви Детският и младежки център в Димитровград, по идея на общинския ученически парламент.

В Хасково, пък, Младежкият център, Общината, съвместно с РЗИ, организират конкурс „Чудото любов“, посветен на 14-ти февруари – Ден на влюбените.

Конкурсът в Димитровград има за цел да стимулира творчеството на младите хора и да ги провокира да изразят отношението си  към най-завладяващото и красиво чувство – ЛЮБОВТА.

В надпреварата могат да участват деца и младежи в три категории – „фотография“, „стихотворение“, „валентинка“. Всяка категория е разделена на четири възрастови групи: 9-11 години, 12-14 години, 15-17 години, 18-29 години.

Всеки участник има право на участие с една фотография, валентинка и/или едно стихотворение. Фотографиите – на хартиен носител /формат A4/ и валентинките се предават в Общинско предприятие „Детски и младежки център“, етаж 3, кабинет 2, а стихотворенията се изпращат на електронна поща: [email protected]. Още за критериите и предвидените награди, вижте на страницата на ДМЦ:

Конкурсът в Хасково се провежда за 17-а поредна година. За първи път сега към традиционните категории в конкурса: стихотворение, есе и фотография, участниците могат да представят творби в две нови: колаж и кратко видео, на тема „Чудото любов“.

Всеки представя до три свои произведения във всеки от разделите на конкурса. Допустими за участие са младежи на възраст от 14 до 30 години, разделени в две възрастови групи. Във всяка от тях ще бъдат раздадени награди за първо, второ и трето място. Крайният срок за изпращане на творбите е 7 февруари 2024 г. Още подробности – на сайта на Община Хасково.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук