Конкурси: Двама кандидати за директор на театъра, един за музея в Димитровград

Двама са допуснатите кандидати в конкурса за директор на Общински драматичен театър (ОДТ) „Апостол Карамитев“, един в конкурса за шефското място в Исторически музей – Димитровград.

Трима са подали документи в съревнованието за театъра. Допуснати са досегашният временен директор Тодор Боянов и актьорът Димитър Атанасов, реши комисия, назначена със заповед на кмета на Димитровград. Не е допуснат Йордан Пеев, тъй като не отговаря на изискването за не по-малко от 3 години професионален опит.

В конкурса за директор на музея кандидатства досегашният временен директор Антоанета Станчева. Недопуснати кандидати няма.

Конкурсът за избирането на титуляр в Исторически музей – Димитровград ще се проведе на 13 октомври, а за ОДТ „Апостол Карамитев“ – на следващия 14 октомври.

Припомняме, че конкурси за директори бяха проведени и за още две културни институции в Димитровград. Начело на Градска библиотека „Пеньо Пенев“ застана Валентина Терзиева, а на Общинско предприятие „Детски и младежки център“ – Евгени Пенев.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук