КОМИЦИ ПРИСТИГАТ С „МАРШРУТКА“ В ТЕАТЪРА, ЗА НАЧАЛО НА СЕЗОНА

[quote]ЗА МАЛКИТЕ ЗРИТЕЛИ – „ЧЕРВЕНАТА ШАПЧИЦА“[/quote]

Известни комедийни актьори пристигат в Димитровград на 9 февруари, за начало на сезона през 2016 г. На сцената на общински драматичен театър „Апостол Карамитев“ те ще играят в постановката „Маршрутка“, която се определя като звездна комедия. В нея зрителите ще видят Тончо Токмакчиев, Мария Статулова, Катерина Евро, Кирил Ефремов, Диян Мачев, Стефан Денолюбов, Богдан Казанджиев.

Автор на комедията е Елин Рахнев. Постановката е дело на Пламен Масларов, сценография и костюми – Татяна Димова, музикално оформление – Мариана Вълканова.

Пътуването с маршрутка не е просто пътуване. То е изпитание за сетивата, абсурд в абсурда, сюжет за театър и кино.

Комедията „Маршрутка“ е хапче за сълзи от смях.  Може да я гледате на 9 февруари, от 19:00 часа. Билети за нея, на цени от 10 лева, може да закупите от касата на димитровградския театър.

Същевременно, на 6 февруари, от 11:00 часа, за малките зрители театърът представя спектакъла „Червената шапчица“, част от програма „Барбулино“. Цените на билетите са по 3 лева.

olea-625-50 banПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук