КОМИСАР АНГЕЛ ЦАНКОВ – НОВИЯ ШЕФ НА МВР ХАСКОВО

контакти

Новият директор на Областната дирекция на МВР се казва Ангел Цанков. Той бе представен днес от заместник-директора на Главна дирекция „Национална полиция“ – Константин Димитров.

„Ръководството на МВР очаква конкретни действия по линия на контрабандата, измамите с ДДС и акцизите, обърна се към новия началник комисар Димитров. Той добави още, че основния акцент в предстоящата работа, на национално и местно ниво, трябва да бъде ефективната борба с битовата и организирана престъпност и установяване на добър обществен ред за гражданите.

Комисар Ангел Цанков Ганчев е завършил Варненския свободен университет ”Черноризец Храбър”. През 1990 г. започва работа в районното управление на Харманли. В годините последователно е заемал длъжностите полицай, младши разузнавач, разузнавач. От 2000 г. е началник група в РУП-Харманли, а 3 години по-късно оглавява управлението. През 2006 г. става началник регионално звено “Полиция” при ОДМВР-Хасково. Същата година през септември е назначен на длъжност началник отдел “Опазване на обществения ред и превенция” към дирекцията.

За високите си професионални успехи комисар Цанков е награждаван многократно през годините с “Обявяване на благодарност” от Директор ОДМВР.

Цанков поема поста от досегашния директор комисар Петьо Петров. В края на миналата седмица министърът на вътрешните работи Цветлин Йовчев обяви по „Нова телевизия“, че е подписал заповед за пенсионирането на Петров. Последният е назначен на длъжност директор в резерва на МВР. 

Eкскурзии и почивки от Elit Tur TranS – лицензиран туроператор: www.elittur.eu 

 

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук