Комедийният спектакъл „На другата сутрин“ гостува на сцената на ОДТ „Апостол Карамитев“

контакти

Комедийният спектакъл на ДКТ „Васил Друмев“ – „На другата сутрин“, от Питър Куилтър, гостува на сцената на ОДТ „Апостол Карамитев“ в Димитровград на 1 юни от 19:00 часа, съобщават оттам. Превод – Харалампи Аничкин, постановка – Красимир Ранков.

Със специалното участие на Красимир Ранков, актьорите от трупата на шуменския театър – Валентин Василев, Марина Мозжухина, Александра Михайлова и балерините: Александра Иванова и Петя Димитрова.

Някои съботи започват с поредица от въпроси. В чие легло те стресна будилникът? Как й беше името и въобще какви ги вършихте снощи?! Нима сексуалната фурия, връхлетяла в спалнята, е нейна майка?! И откъде накъде двете без свян ще обсъждат креватните ти способности, без да се съобразяват с мъжкото ти достойнство?! Но най-вече – би ли рискувал и следващата събота да се събудиш до същото момиче и да провериш каква изненада за закуска е приготвила майка й?

Билети може да закупите от касата на театъра в Димитровград. Работно време: от 10:00 до 14:00 часа и от 15:00 до 19:00 часа. Телефон за информация: 039166336 и 0879294603.

Спектакълът не е подходящ за лица под 14-годишна възраст.

Пиесите на Питър Куилтър са поставяни в повече от 40 страни по света

Пиесите на Питър Куилтър (Peter Quilter) са поставяни в повече от 40 страни по света и са преведени на 30 езика. Той има три много успешни спектакъла във West End, London и един хит, който се играе на Бродуей. Два пъти е номиниран за наградата Оливър – за най-добра нова пиеса и за най-добра нова комедия.

Първият му международен успех е комедията „Славна!“  (‘Glorious!’) – истинската история на Флоранс Фостър Дженкинс (Florence Foster Jenkins), най-бездарната певица на света. Премиерата на спектакъла се е състояла в Duchess Theatre, West End, London. Oттогава е видян от над два милиона зрители в театрите на пет държави.

Питър Куилтър е автор на музикалната драма за известната Джуди Гарланд „Краят на Дъгата“ (Judy Garland, ‘End of the Rainbow’). Световната премиера на спектакъла е в Sydney Opera House, Australia, последвана от продукции в дузина големи градове. През 2010/2011 г. спектакълът се играе във West End, London, а билетите са разпродадени до прехвърлянето му на Broadway през 2012. Спектакълът има 176 представления в Belasco Theatre, New York.  Отразен е с възторжена статия в New York Times и получава три номинации за наградата Тони. В момента в Лондон се снима филм по пиесата, озаглавен „Джуди“ (‘Judy’) с участието на Renėe Zellweger.

Останалите пиеси на Питър Куилтър, включително „Бандата на момчетата“ (‘Boyband’), чиято премиера е в Guilgud Theatre, London са поставяни в Амстердам, Копенхаген, Кейп Таун, Братислава, Талин и Токио. Той е автор и на няколко камерни пиеси като „Дуети“ (‘Duets’) и „Актрисата“ (‘Actress’), които са за двама актьори.

Най-новата творба на Питър Куилтър е мюзикълът „Възхитителните“ (‘Starstruck’). Действието се развива през 1955 г. в Лас Вегас, където се срещаме с Франк Синатра, Марио Ланза, Либерас и Марлене Дитрих. Скоро Куилтър завърши най-новата си комедия „Бестселър“ (‘Bestseller’).

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук