Колоездач пострада на пешеходна пътека в центъра

контакти

Колоездач пострада на пешеходна пътека в центъра на Димитровград. Мъжът на средна възраст пресичал зебрата пред общината, без да слиза от велосипеда, когато Фолксваген Пасат комби, със старозагорска регистрация връхлита върху него. Произшествието става около 18 часа в събота.

Колата не се движеше силно, но не успя да спре навреме. Велосипедистът караше по зебрата. Изскърцаха спирачки. Малко преди да стигне площада пред общината, автомобилът го блъсна и събори. Не успя да спре навреме, но и колоездачът излезе на пътеката без да спре, коментираха стоящи наблизо хора.

Минути по-късно на местопроизшествието пристигнаха полицаи от патрулен автомобил. Помогнаха на човека, който, явно бе получил контузия на крака. Водачът на Фолксвагена, междувременно натовари колелото в  багажника, с намерение да откара пострадалия в Спешна помощ. Не му се наложи, тъй като съвсем скоро пристигнаха коли на Пътна полиция и Спешна помощ. Пострадалият колоездач с куцукане стигна линейката от мястото, където бе седнал и със съдействието на полицай бе качен в нея.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук