Колко струва часовникът-подарък на главния секретар на МВР, според Гугъл

контакти

Часовникът-подарък на главния секретар на МВР Живко Коцев, обявен в медиите, най-напред за 50 000 евро, после за 50 000 лв. се оказа доста по-евтин. Намери го Гугъл, по снимката в колата… Макар че и цената на идентифицирания модел Hublot Classic Fusion не е от най-ниските. 6 110 евро са си пари. Някои контрабандисти, както се казва, цял ден работят за тях 😊

Конкретното разминаване може да изглежда маловажно, но повдига въпроса за експертизи, експерти, както и за удобно подадена на определени медии информация… Вярно, в случая се посочва, че става дума и за свидетелски показания,  но трябва ли всичко казано лековерно да се тиражира без проверка?

Иначе, обстановката около подадената и оттеглена от страна на Живко Коцев оставка се заплита. Премиерът в оставка Николай Денков подаде сигнал до прокурор Даниела Талева и информира официално министъра на правосъдието Атанас Славов. Коцев, пък, заявява, че е бил заплашен, че ако не подаде оставка, ще бъде привлечен като обвиняем за тежко престъпление и задържан под стража…Развоят предстои. Активното мероприятие е в ход.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

1 КОМЕНТАР

  1. Може и да е качествен ментак от Дг пазара за 15 лв. Ама Коцев както се е ухилил явно е решил че струва поне 50000 лв.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук