КОЛИ ОТ 1000 ДО 6000 ЛЕВА ПРОДАВА НАП В ХАСКОВО

контакти

Коли, на цени от 1000 до 6000 лв., продава офисът на НАП в Хасково. Превозните средства излизат на търгове, организирани от Приходната агенция, заради данъчни и осигурителни задължения на досегашните им собственици.

По-евтините леки коли са производство преди 2000 година. Най-атрактивната цена, например – тази от 1000 лв., е на Volkswagen, модел „Каравел“. С 500 лв. по-скъпо се предлага Opel, модел „Астра“ от 1999 година и маслено зелен на цвят. Автомобилът е бил в движение до преди 2 години и може отново да бъде пуснат в употреба без предварителен ремонт. Срещу 1875 лв. кандидат-купувачите могат да се сдобият с Nissan Serena също от 1999 година, който освен, че е в движение, е и с винетка. Досегашното му предназначение е било превоз на работници.

По-запазен и нов, и също изгоден, е лек автомобил Mercedes Е220 от 2002 година, също в движение, който освен винетен стикер има и холограма за преминал технически преглед. Цената му е 6000 лв. и до 26 август, петък, може да бъде огледан на място в Симеоновград, където е на гараж.

Освен леки коли, могат да се разгледат и два товарни автомобила – Volkswagen, модел ЛТ35, оценен на 4000 лв. и Mercedes, модел 1320 с първоначална цена 4200 лв.

Сроковете за оглед на част от превозните средства изтичат тази седмица в петък, 26 август. До същата дата следва да се внесат депозитът, който е в размер на 20% от първоначално обявената цена на автомобила и предложението с ценова оферта.

Подробности за продажбите са публикувани в електронната страница на Агенцията www.nap.bg в рубриката „Продажби“. Освен информация за техническите характеристики на превозните средства и сроковете за участие, там са достъпни и координатите на експертните лица от НАП, водещи всеки търг.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук