Коли от Стара Загора се блъснаха в Димитровград

контакти

Два автомобила със старозагорска регистрация се сблъскаха почти в центъра на Димитровград, в ранния неделен следобед. Инцидентът стана на улица „Ромен Ролан”, близо до магазин „Енди”. Идваща откъм бул. „Стефан Стамболов” кола Форд – Фиеста, не е дала предимството, регламентирано със знак „Стоп”, на Фолксваген – Поло, идващ откъм бул. „Г. С. Раковски”.  Той пък, вероятно, се е движил на правия участък с по-висока  скорост, което не е позволило избягване на удара.

При инцидента и двата автомобила са със сериозни щети – Фиестата – смачкана откъм страната на шофьора, Полото с разбита предна част, забила се в другата кола. За радост жертви няма. Водачите обаче, с наранявания са откарани в Спешна помощ. Според очевидци, Фиестата управлявала възрастна жена. Тя е откарана, с пристигналата линейка, на носилка. Водъчът на Фолксавагена също бил ранен и се наложило на врата му да поставят шина, преди изваждането от автомобила.

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук