КОЛИ И ИМОТИ НА ДЛЪЖНИЦИ ПРОДАВА НАП В ХАСКОВО

Активи на цени от 900 до почти четвърт милион лева продават публичните изпълнители от Националната агенция за приходите в Хасково. Най-евтиното предложение е мотоциклет Suzuki, намиращ в село Узунджово. Мощността му е 75 kw, оценен е на 900 лв. Може да бъде огледан лично от проявяващите интерес, от 9 до 16 август.

Два леки автомобила, сравнително нови и в добро състояние могат да бъдат закупени също чрез НАП в Хасково, информират от там. Единият е BMW, модел X5 от 2007 година. Предлага се за 12 000 лв. Сроковете за участие в търга за него изтичат утре. До края на утрешния ден „тупалката” може да бъде огледана, и, евентуално, да се внесат депозит в размер на 20% от стартовата цена, плюс предложение за откупуване. Другият лек автомобил е NISSAN, модел Qashqai, от 2008 година, червен металик, дизел. Оценен е на 15 000 лева. Неговите огледи са до края на седмицата, също на адрес в Хасково.

Активният сезон през септември публичните изпълнители ще открият с продажба на имот в Източна индустриална зона. Парцелът е 3 712 квадратни метра, 23 от които – застроени. Продава се заедно със сградата в него, едноетажна, промишлено предназначение. Целият имот е подходящ най-вече за производствен или складов обект. Оценен е на 244 222 лв. и ще може да бъде оглеждан от кандидат купувачи в началото на следващия месец. Подробности за търга, както и крайните срокове за участие в него – внасяне на депозит и подаване на ценова оферта, ще бъдат публикувани допълнително в интернет страницата на НАП www.nap.bg в рубриката „Продажби“, уточняват от Приходната агенция.

С приходите от проведените търгове частично или изцяло ще бъдат погасени данъчни и осигурителни задължения на предишните собственици на активите, уточняват от Агенцията. От там препоръчват, за да не се стига до продажба на актив с цел принудително събиране на данъчни и осигурителни задължения към бюджета, при финансови затруднения и невъзможност за плащане в срок на дължими данъци и осигуровки, гражданите и дружествата да се обръщат своевременно към публичните изпълнители от дирекция „Събиране“.

Забележка: Снимката на автомобила е примерна.

 

 

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук