КОЛЕКТИВНИ ТРУДОВИ ДОГОВОРИ ПОДПИСАХА ОБЩИНАТА И КНСБ

контакти

Колективни трудови договори подписаха днес кметът на Димитровград Иво Димов и координаторът на общинската структура на КНСБ Ангел Димитров, съобщават от администрацията. Те се отнасят за работещите в Домашен социален патронаж, Социално предприятие към СУПЦ – Димитровград, медицинските сестри работещи към яслени групи към ОДЗ и здравните кабинети по детски заведения и училища.

За медицинския персонал се договори нов размер на платения годишен отпуск – 36 работни дни, като до този момент той бе 34 дни. Запазват се ваучерите по 2 лв. на ден за безплатна храна и осигуряването на 100% на транспортното обслужване на персонала, който живее извън общинския център. Досега това бе регламентирано в общо Общинско споразумение за работещите в отрасъл здравеопазване. От тази година има браншови организации в отделните сектори, което предполага подписването на индивидуални КТД с всяко едно от тях.

На срещата бяха още Гергана Тодорова – председател на синдикалната организация на СП към СУПЦ, Желязка Стойчева – зам.-председател на синдикалната организация към Домашен социален патронаж, Красимира Жекова – председател на синдикална организация на „Завеждащ здравни кабинети в детски учебни заведения“, Веселин Тодоров – юрисконсулт на Общинската структура на КНСБ, Антоанета Шаркова – началник отдел „Хуманитарни дейности, международно сътрудничество и програми“ и др.

 

ЕТ „Тери Стил“  – Димитровград търси шивачки с умения за работа на права и покривна машини, оверлог. Справки на телефони: 0887/237 173 и 0887/517 347

office2 ban

akaunt ban

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук