КОЛЕДНО: ДИМАНА КЪРШИ СНАГА ЗА АДМИНИСТРАЦИЯ И СЪВЕТНИЦИ НА „ПРИКАЗКИТЕ”

Поп-фолк дивата Димана коледно ще извива глас и кърши снага за димитровградската общинска администрация и съветниците в култовия комплекс „Приказките“ край Харманли. За люпилнята на пайнерските фолк звезди поканата идва от кмета на общината Иво Димов. Партито ще бъде в навечерието на празниците, за да се отърсят участниците от делничната тегоба през годината и да забравят политическите различия.

Prikazkite-HarmanliАлкохолът, макар подреден на блок-маса ще се употребява с разум и мярка. За начало ще има салата „Приказките“, замезването – с кашкавал, хапки от сирене и пилешки. За вечеря изборът е свинско печено, десертът – торта Тирамису, издават поканени. Всичко това обаче няма да е с пари на данъкоплатците. Желаещите местни депутати и служители в администрацията трябва да се бръкнат 25 лв. за куверт.

Организаторите са се погрижили и за транспорт. Който няма да ползва личен автомобил, може да нощува в комплекса след купона. На желаещите, „Приказките” предлагат 10% отстъпка. 

Снимки от: payner.bg и prikazkite.payner.bg  

[box_info]Заповядайте  на Коледна забава с Дядо Коледа и Снежанка. Мястото: при  Ани в кафе-клуб БСП, ул. „Цар Симеон“ 11 (зад общината). На 24 декември, от 12 часа на обед, ви чакат приятни изненади, подаръци, забавления и много празнично настроение. За информация и резервации, тел. 0391/6 66 63, 0884/366898. Очакваме ви! [/box_info] 

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук