КОЛЕДЕН БАЗАР КАТО ОТ ПРИКАЗКИТЕ

Коледен базар
контакти

За първи път през декември в Димитровград ще се открие Коледен базар, който е в духа на големите европейски базари. От общинско предприятие „Благоустрояване“ вече монтират къщичките, в които фирми ще представят продукция за празниците, съобщи секретарят на общината Венета Стоименова.

Коледният базар ще отвори врати на 3 декември и ще продължи до 31-ви. Той ще бъде позициониран на пл. „България“. Къщичките са дървени и добре уплътнени. За предишни акции се ползваха шатри, които не бяха достатъчно удобни.

Началото на базара ще съвпадне с паленето светлините на коледната елха. Тя се намира встрани от сцената на центъра и е най-голямото живо дърво в нашата страна, което грейва за празниците в края на годината.

За да щракне осветлението, с ретро автомобил ще пристигне Дядо Коледа, заедно с помощниците си. Децата ще имат възможност да му напишат писмо, което да пуснат в неговата пощенска кутия.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук