КОЛЕГАТА ГРАФ РЕДКИН СТАНА ДЯДО

Колегата Андрей Андреев, известен като Граф Редкин, стана дядо за първи път. Дъщеря му Златина Андреева – Тенева родила момченце. Бебето дошло на бял свят чрез секцио, тежи, 3,3 кг., с дължина 53 см. Ще се казва Георги – на сватанака. Майката и детето в момента са в Родилното отделение на Димитровград, като изписването предстои всеки момент.

Златина работи в „Неохим“ АД, в счетоводството. Нейният съпруг Вальо Тенев пък е международен шофьор.

Андрей Андреев в момента е кореспондент във вестници за третата възраст. В миналото се е занимавал в печатарската сфера в Пловдив и София, пишел е и за вестника от онова време – „Работническо дело“.

За отбелязване е, че прозвището Графа не е измислено, тъй като Андрей произхожда от дворянския род Редкини, чийто представител се спасил от Революцията в България.

[box_info]Продават се 2 къщи за гости с площ 110 кв. м. и 83 кв. м – напълно обзаведени, със земя в курорта „Св. Константин” над Пещера и до язовир „Батак”. Спешно, изгодно! Пълна информация на тел: 0888/466 813.[/box_info]

 

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук