Кола с мигранти излетя от пътя след гонка

контакти

Кола с мигранти се е забила в храсти на пътя Димитровград – Хасково, след гонка с полицейски автомобили.

Ситуацията се разиграва на 27 април, при получаване на информация за превеждане на незаконно пребиваващи чужди граждани. След това са предприети действия по задържането им, съобщава в бюлетина си днес Областната дирекция на МВР.

На пост в село Радиево униформени подават сигнал със стоп палка на лек автомобил „Шевролет“, който ускорил движението си.

Създадена била организация на изхода за Димитровград в посока Хасково за спиране на колата, която била следвана от полицейски патрули. Водачът на автомобила загубил управлението му и излязъл вдясно по посоката си на движение.

На място е установено, че пътуващите чужденци са шестима без документи за самоличност. Седмият задържан е водачът на колата – сириец, с адрес в Харманли, а „Шевролетът“ е собственост на друг сириец, със статут на бежанец. Водачът е прегледан в МБАЛ – Хасково. Работата по образуваното досъдебно производство продължава.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук