КОЛА СЕ ЗАПАЛИ В ДВИЖЕНИЕ ДО ВОДНАТА КУЛА

контакти

Кола се запали в движение до Водната кула в Димитровград. Автомобилът идвал от бул. „Трети март”, завивайки в посока спортна зала „Младост”, когато избухнал в пламъци. Инцидентът стана малко след 21 часа тази вечер.

Тъкмо щях да завивам, когато усетих неприятна миризма. Броени секунди след това избухнаха пламъците. Колега на пътя веднага се притече на помощ с  пожарогасител. Той обаче не беше достатъчен за да потуши огъня. Веднага се обадихме на пожарната. Това каза шофьорът на изгорялата кола Митко Димитров.

При пристигането ни вече от колата не излизаха пламъци. Въпреки че имаше само пушек, дълго време огнеборците и полицаите не позволяваха да се приближава до нея. От своя страна, органите на реда бяха блокирали отсечката от старата автогара до Водната кула с две патрулни коли. Целта бе да се избегнат инциденти, ако колата избухне. Вариант за това се появи от факта, че тя бе снабдена с обикновена газова уредба. Появи се информация, че именно оттам може би е възникнал проблема. Една от версиите – неизправен газов филтър.

Колата е тъмносин форд „Галакси” 1996 г. Шофьорът допълни, че досега проблеми не е правила. Връщал се от Поморие и по дългия път не е показвала дефекти. Съобщи още, че колата е собственост на сина му.

В инцидента няма жертви или пострадали. Все още не е ясно дали от автомобила ще става нещо. Шофьорът, заедно със служителите на пожарната, обмисляха варианти за преместване на возилото на друго място. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук