Кола осъмна с разбита предница. Зевзеци: Куче го е сторило

контакти

Лека кола „Тойота“ стои с разбита предница на ул. „Волгоградска“ в Димитровград. В квартала обикаля слух, че потрошаването е дело на бездомно куче.

Според зевзци, псето гонило котка, която се скрила под колата и в стремежа си да я стигне, захапало бронята и я свалило на земята.

Няма куче с такава захапка. Само крокодил може да разполови бронята. Проблем обаче е, че крокодили в Димитровград не са забелязвани, контрират други шегаджии.

На място разказаха, че вчера са идвали полицаи, за да разследват случая. Не е ясно какво са констатирали. Вероятно обаче не са установили данни за престъпление, тъй като в полицейския бюлетин липсва сведение за случая.

Неофициалната информация сочи, че предницата на автомобила е била разбита в малките часове на 1 март.

Малко след 5 часа сутринта излязох и вече поразията беше направена, сподели очевидец.

Той отхвърли версията, че това е дело на куче, хукнало след котка. И други смятат, че причината е различна, например вандалска проява или даване на заден ход от шофьор, който е повредил предницата.

Има обаче и такива, които се притесняват, че ако е куче, означава, че е голямо, а по-лошото е, че може да ухапе някой.

Собственикът също се чуди какво може да е станало. Споделя, че няма никаква идея, както и че колата е била паркирана от дълго време.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук