Кола изгоря напълно, друга – наполовина, в Димитровград

контакти

Две коли изгоряха в пожар в ранните часове тази сутрин в Димитровград. Едната е напълно унищожена, другата – наполовина. Инцидентът стана пред блок на бул. „Стефан Стамболов“ в града.

Напълно изгорялата е БМВ, собственост на 43-годишен. Следващата, със засегната задница, е Мазда, собственост на 31-годишна. И двамата живеят в блока, в близост до Неделния пазар.

Към момента не е ясно дали става дума за умишлен палеж или за техническа неизправност. Това ще се разбере след допълнителни огледи, като се очаква официална информация от полицията. Пламъците по всяка вероятност са тръгнали от БМВ-то, които са преминали към другата кола.

Един екип от димитровградската противопожарна служба пристигна на място, за да загаси пожара, имаше и два патрулни автомобила.

Сигналът за пожара е подаден тази сутрин в 5.50 часа на спешния телефон в димитровградското управление. Собствениците на изгорелите коли не споделят да са имали проблеми, поясниха по-късно от Областната дирекция на МВР – Хасково. Днес в светлата част на денонощието ще се извърши оглед за установяване причините за пожара. Образувано е досъдебно производство.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук