КОЙ СТЕ ВИЕ, ГОСПОДИН ВЪТКОВ?

„Кой сте вие, господин Вътков?“ е надсловът на концерт-спектакъл на Забавно-духов оркестър Димитровград. Това е и гвоздеят на програмата, част от Есенните музикални дни. Тя ще се състои на 15 октомври, от 18:30 часа, в Общински драматичен театър „Апостол Карамитев“. Основно действащо лице ще бъде маестро Доцо Вътков, почетен гражданин на Димитровград.

Програмата на концерта-спектакъл ще бъде много разнообразна. Тя включва от увертюри до виртуозни пиеси, с много известни гости. Сред тях са проф. Анатоли Кръстев – виолончело, Боби Йоцов – кларнет и още много добри музиканти и солисти… Входът за събитието е с покани.

Концертът ще бъде преглед на разнообразието на музиката. Искаме да бъде изискана вечер и да покажем лицето на оркестъра. Надявам се на едно хубаво преживяване, коментира почетният Доцо Вътков.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук