Кои са най-четените автори от димитровградчани в библиотеката?

контакти

Информация за това кои са най-четените автори през изминалата година сподели директорът на Градска библиотека „Пеньо Пенев“ Валентина Терзиева при връчването на наградите „Читател на годината” и „Посланик на библиотеката“ за 2023 г.

В Детския отдел от българските автори най-предпочитани са Александра Георгиева с поредицата за Агата и Катя Антонова с поредицата за феята от захарницата, за мишлето… От чуждите автори първите места са за Полет Буржоа със серията за Франклин, Анет Пизон със серията за барбароните, Джеф Кини с „Дневникът на един дръндьо“ и Джулия Доналдсън с „Патилата на метлата“.

Най-четени автори в заемна за възрастни, където се обслужват читатели над 14 години, от българските са Георги Господинов, Людмила Филипова, Токораз Исто и Иво Сиромахов. От чуждите автори първенството държат Даниел Стийл, Нора Робъртс и Майкъл Конъли.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук