Коалиция „Алтернативата на гражданите“ се регистрира в Димитровград

контакти

„Алтернативата за гражданите“ е името на новорегистрираната коалиция, за участие в местните избори на 29 октомври 2023 г., за кмет на община Димитровград, за общински съветници и за кметове на населени места.

По закон коалицията носи името на една от съставляващите я партии, а останалите са ПП „Български земеделски народен съюз“, ПП „Движение България на гражданите“, ПП „Движение Гергьовден“,  ПП „Консервативно обединение на десницата“, ПП „Свобода”; ПП „Съюз на демократичните сили“ и ПП „Съюз на свободните демократи“.

Заявленията за регистрация са подписани от упълномощения представител на местната коалиция Цанко Сталев. На събитието присъстваха официалните представителите на политическите партии Калина Монева („Движение Гергьовден“), Стефан Венков  (ССД), Елисавета Стефанова (СДС) , Марин Калинков (КОД), Николай Колев (ДБГ) и Йовко Филев („Свобода“), информират от коалицията. 

Срокът за регистрация на кандидатските листи в Общинска избирателна комисия е до 26 септември  2023 г.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук