Кмет към премиер: В норма, вече, е уранът във водата на Хасково

В понеделник се очаква разрешение за ползването й, докладва Станислав Дечев

контакти

Уранът във водата на Хасково вече е в норма. Това показват последните изследвания. Очакваме в понеделник РЗИ Хасково да разреши ползването на водата в Хасково за питейно-битови нужди. Това съобщи кметът на община Хасково Станислав Дечев на премиера Бойко Борисов. Градоначалникът благодари на премиера за помощта на Правителството Борисов 3, което с първото си решение от новия мандат през май 2017 година, отпусна 2 милиона лева за разрешаване на проблема с питейната вода на Хасково за изграждане на кладенци и довеждащи водопроводи.

“Ние само решаваме проблемите. Този проблем не беше решен с години, тогава отпуснахме пари и успяхме”, каза Бойко Борисов.

Днес той провери хода на строителството на интерконекторната връзка Гърция-България при село Мандра.

„До този момент се справихме успешно в борбата с коронавируса. Работим активно, за да може около 24 май да пуснем и детските градини и родителите да се върнат на работа. На опозицията ѝ е много неприятно, че се справихме в тази война. Полагаме много усилия – строят се магистрали, газопроводи, в първата тройка сме по икономически растеж в ЕС, не сме теглили заеми. Помагаме на хората и фирмите със стотици милиони – това е моята работа“, коментира още министър-председателят Бойко Борисов.                                                                    Снимка – община ХасковоПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

1 КОМЕНТАР

  1. Ице бива ли толкова огелпено заглавие с объркан словоред и две излишни запетаи

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук