Кмет и заместник се пробваха на белот срещу възрастни дами

Кметът Иво Димов и заместникът му Яшо Минков поиграха белот днес, в станалия вече традиционен турнир с различни игри, за хората от третата възраст в община Димитровград.

Жребият определи кметът и заместникът му да играят срещу възрастни дами. В началото Димов, който се включваше и в турнирите предните години, сподели, че все е падал, но този път е решил да бъде по-концентриран и да победи. Всъщност, това няма толкова значение, по-важното е хората да се забавляват и да бъдат доволни. А, че е така, е без съмнение.

Състезанието откри отговорникът за клубовете на хората от третата възраст Валентина Райкова, след което беше изтеглен жребият за различните игри – бридж, белот, табла, шах, дама.

Участниците са 140, в шестото поредно издание. За победителите и най-добрите играчи организаторите от Общината са предвидили предметни награди и грамоти.

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук