Кмет и заместник плющят карти с пенсионери, пак

Традиционен турнир по бридж, белот, шах, табла и дама организира Община Димитровград, за клубовете на хората от третата възраст. Очаква се кметът Иво Димов, под чийто патронаж се провежда състезанието, да приеме предизвикателството и да се включи играта. Негов партньор, на бридж или белот, ще е заместникът му Светослав Стойков. Двамата ще плющят карти срещу двойка пенсионери.

Градоначалникът за поредна година участва в раздаванията. Миналата година, например, негов партньор бе другият му заместник – Яшо Минков.

Турнирът започва на 16 юни, петък, от 10:30 часа, в пенсионерски клуб „Славянски“, на ул. „Владимир Поптомов“ 2. Тазгодишното издание е 4-то поред, в което участие ще вземат 140 членове на клубовете на хората от третата възраст в общината.

Състезанието се провежда по схема, изготвена според правилата и стандартите на съответните игри. За спазването им ще следи съдийски състав. Жребий ще определи съперниците. За победителите ще има грамоти и индивидуални награди.

Снимка: архивПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук