КМЕТЪТ С УСПЕШНА МИСИЯ В ИРАК – ПОДПИСА ПРОТОКОЛ

Иво Димов
контакти

Протокол за сътрудничество подписаха кметът на община Димитровград Иво Димов и заместник-управителя на област Дахук, северен автономен район Кюрдистан, Ирак – Георгис Шелмон, съобщават от общината.

Делегация, организирана от Хасковската търговско-промишлена палата и водена от кмета, замина през миналата седмица за Дахук. С нея пътува и председателят на ХТПП, Янчо Янев. Там те участваха в бизнес форум и обсъдиха възможност за съвместни проекти.

По предварителен план, визитата приключи с опознавателна обиколка в град Диарбекир, Турция, с посещение на фирми и забележителности.

Дахук е една от 18-те административни области в Ирак. Намира се в най-северната част на страната и е част от Кюрдския автономен регион. Административен център на областта е едноименният град. Този район е привлекателен за инвестиции, свързани с разработването на инфраструктурни проекти, допълват от администрацията.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук