ОТКРИХА ЗДРАВНАТА СЛУЖБА В ДОБРИЧ. КМЕТЪТ – С ВОЙНА СТАНА

контакти

След голяма война успяхме да вземем част от здравната служба в Добрич, каза при нейното откриване кметът на населеното място Марин Маринов.  Той визира възникналите преди време спорове в селото, свързани с мястото. Пространството ползваха хората от третата възраст, а останалата част бе с медицински кабинети.

Откриването направиха кметът на общината Иво Димов и Марин Маринов, прерязвайки лента. Преди това бе отслужен водосвет. На официалната част не присъства обслужващият част от добричани д-р Бончо Бонев. Кметът на селото бе видимо изнервен от този факт. По думите му той продължавал да преглежда в сградата на училището. Маринов изрази твърдото си намерение да накара медиците да спазват работното време. В здравната служба ще има двама доктори и една сестра

По-малко да я ползвате, бе пожеланието на Иво Димов. Тази придобивка е факт, благодарение на амбицията на хората, помощта с лични средства и труд, допълни той.

Ремонтът на помещенията струва 7600 лв. Поставена е подова настилка, сменена дограма, обновена елинаталация, шпакловка на стените, боядисване и поставяне на нови лампи, рампа за инвалиди. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

1 КОМЕНТАР

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук