КМЕТЪТ НА ДОБРИЧ МЕРИ ПРИНОСИ В ОБРЪЩЕНИЕ

Марин Маринов
контакти

Своя, на бившия кмет Стефан Димитров и родителите му, които живеят в Добрич принос за развитие на селото, премери в обръщение кметът Марин Маринов. По кабелна телевизия – Димитровград и на 9 изписани листа, които трябва да стигнат до хората, той дава отчет за обществените материални придобивки в 13-годишното му кметуване. Повод, по думите му, е обвинението от Димитров на събрание миналата седмица, че от три години искал да закрие пенсионерския клуб и авторитарно управлявал селото.

В отчета Маринов не пропуска дори дребни подробности, но голямото внимание, определено е към проблема с пенсионерския клуб, произтичащ от искано разместване на неговите помещения и лекарските кабинети, разположени на втория етаж в същата сграда. Решение позволяващо това общинският съвет в Димитровград вече на два пъти не взема. На тази сесия обаче градоначалникът Иво Димов внася докладна за закриване на клуба. Такава, но за мартенската сесия, поради отсъствие от февруарската анонсира на събранието в Добрич и Стефан Димитров. Тя, обаче става излишна, ако се приеме кметската.

Дали това ще реши проблема с разделението на хората в селото? Едва ли, предполагат жители. Мнозина в Добрич адмирират направеното, в последното десетилетие, независимо дали двигател е бил кметът Маринов, Стефан Димитров или „Неохим”. Питат се обаче не е ли по-добре селото да продължи напред, вместо да гледа назад?

 

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук