Кметът на Димитровград кани партии и коалиции на консултации за СИК

Във връзка с подготовката за произвеждане на избори за Народно събрание, насрочени за 02.10.2022г. с Указ №213/01.08.2022г. на Президента на Република България, обн. ДВ бр. 61/02.08.2022г., на основание чл. 91 от Изборния кодекс, отправям настоящата покана към ръководствата на парламентарно представените партии и коалиции в 47-то Народно събрание на консултации за определяне на съставите на Секционните избирателни комисии /СИК/ на територията на община Димитровград, пише в поканата, изпратена до медиите, партиите и коалициите и публикувана на сайта на Община Димитровград кметът Иво Димов.

Срещата ще се проведе на 24 август – сряда 2022 година от 16.00ч. в сградата на общинска администрация Димитровград – булевард ”Г. С. Раковски” № 15, в Конферентната зала, етаж ІI, при спазване на противоепидемичните мерки, конкретизират от Общината и специално уведомяват гражданите, партиите и коалициите, че на официалния й сайт вече е създадена секция ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2022, където се публикува актуална информация по организационно-техническата подготовка на предстоящия вот.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук