Кметът Иво Димов за изборите: Каквото посеем, това ще пожънем!

Каквото посееш, това ще пожънеш. Такова кратко обръщение и обобщение за президентските и парламентарни избори направи кметът на Димитровград Иво Димов, след като упражни правото си на глас в 15-та секция в ОУ „Алеко Константинов“, където пристигна със съпругата си Весела Димова.

Вотът ми бе за стабилно управление, предвидимост, сигурност. За общините и за кметовете това е много важно, защото хората очакват от нас да си свършим работата и да отговорим на техните изисквания и нужди.Това няма как да стане, ако нямаме стабилна централна изпълнителна и законодателна власт. Проблемите са много и искрено се надявам този път да имаме работещо правителство, коментира Димов.

За съжаление, около обяд избирателната активност е ниска. Нормално е, защото хората се измориха, трети избори им дойдоха в повече. Въпреки всичко, призовавам хората да излязат и да гласуват, каза още кметът на Димитровград.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук