Кметът Иво Димов: Гласувах за нормалност и стабилно правителство

контакти

Кметът на община Димитровград и заместник-председател на Националното сдружение на общините в Република България Иво Димов упражни правото си на глас час преди обяд днес.

„Гласувах за нормалност и стабилно правителство, което да помага на общините, за да можем и ние да си вършим качествено работа. В почти всички общини в страната има спрени проекти, Оперативните програми от новия програмен период и Планът за възстановяване са доникъде, всичко това е за сметка на гражданите,“ каза кметът на Димитровград минути след гласуването си.

Иво Димов гласува в СИК № 15 в ОУ „Алеко Константинов“. Той бе придружен 4-годишната си племенничка Тиара, която вчера се е прибрала от Германия.

Градоначалникът изрази надежда, че изборния ден ще продължи нормално и призова повече хора да излязат да упражнят правото си на глас днес.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук