КМЕТСКА ТОЙОТА СМЕНЯ ИЗГОРЯЛАТА МАЗДА НА ПАЗАРА

кметски автомобил
контакти

Червената Тойота Авенсис, използвана досега от кмета на общината, вероятно ще бъде отстъпена на Общински пазари. Предвидените в бюджета 25 000 лв. за ново возило на ОП „СПИОПТ” ще се икономисат. Това коментира Иво Димов, запитан за какъв автомобил са предназначени тези пари.

До преди време Пазарите използваха сребриста Мазда, но тя се запалила и изгоряла. Причината била техническа. Изключен е умишлен палеж, тъй като застрахователите без проблем изплатиха остатъчната сума, коментираха от общината.

Според кмета, на предприятието, стопанисващо пазарите автомобил е необходим, но по-добре е, при положение, че може да се прехвърли от администрацията, да не се купува. Отстъпката пък станала възможна след като обслужващата банка подарила на общината две използвани, но в отлично състояние лимузини – Фолксваген Пасат и Пежо 407. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук