Клиент краде 61 шоколада, баща и син – 600 кг фураж за угояване на патици

Клиент, задигнал 61 шоколада от хипермаркет в Харманли, е задържан в местното управление, съобщават от Областната дирекция на МВР – Хасково.

По обяд в понеделник управителка на магазина подава сигнал за липсващите шоколади. Последвали незабавни действия на униформени. Te задържали 45-годишен харманлиец, който предал захарните изделия.

Също за кражба в димитровградското районно управление са били двама от село Радиево, допълват от пресслужбата на полицията. 54-годишен пътувал заедно с 21-годишния си син с лек автомобил „Ауди“, когато в село Бряст били спрени за проверка. Полицаите намерили в багажника на колата 12 чувала по 50 кг, пълни с гранулиран фураж за угояване на патици, с общото тегло 600 кг. Установено е, че фуражът е откраднат от местно дружество, където двамата работели.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук