Кирил Петков: Службите са впрегнали целия си ресурс в производство на компромати

контакти

Службите, назначени от президентството, са впрегнали целия си ресурс – но не в защитата на националната сигурност, а в производство на политически компромати. Не ни е страх и няма да се откажем! Това заявява в пост от преди минути лидерът на „Продължаваме промяната“.

След видяното при вчерашното връчване на мандата, той се върнал ден по-рано от срещата на европейски лидери на форума GLOBSEC в Братислава и нагледно видял атака срещу парламентарната република.

Никой не може да си позволи да призовава България да няма редовно правителство, никой не може да слага бюджета и парите на хората на заден план заради личните си властови амбиции. Няма да позволим България да поеме бърз курс към Евразия и да загуби свободата и демокрацията си. Имаме нужда от редовно и про-европейско правителство час по-скоро. Имаме нужда от стабилно Народно събрание с дълъг живот, категоричен е Петков, чиято роля в онлайн заседанието на Националния партиен съвет и изтеклите записи, предизвикаха сегашната политическа криза.

Снимка: БГНЕСПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук