Километрични опашки предизвика колоездачната обиколка на България

Километрична опашка от автомобили на изхода на Хасково в посока Димитровград се образува този следобед, заради преминаващите оттам участници в Международна колоездачна обиколка на България. Така сигурно е било и на много други места, през които колоездачите минават.

Разбира се, това не е неочаквано, тъй като предварително бе съобщено за обиколката, с апел към шофьорите да карат внимателно или да избягват пътувания в посочените часови диапазони, ако не са наложителни.

Колоната на изхода на Хасково бе спирана на няколко пъти преди да бъде пуснато движението, след около половин час престои на няколко точки.

Хубаво е да се подчертае, че изнервени шофьори нямаше, нито прекалено натискане на клаксони, дори повечето хора приемаха закъснението и изчакването с усмивка.

Ако не друго обаче, нагледно пролича голко голям е автопаркът у нас, предвид, че пътят се изпълни с коли за по-малко от минута.

Иначе , днес е последният етап от стартиралата на 28 август колоездачна обиколка на България. Той протича по направлението Чирпан – Хасково – Крумовград – Момчилград.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук