КИКИМОРА: ДИМИТРОВГРАД С НАЙ-ЯКИТЕ РОКАДЖИИ

Кикимора
контакти

Вие сте най-добрата публика, която сме имали до момента. В Димитровград получихме най-доброто посрещане досега. Вижда се, че тук са едни от най-яките рокаджии. Това каза соло вокалът и китарист в рок група „Кикимора“ Алекс Атанасов в началото на концерта снощи в спортна зала „Младост“. Основателят на бандата Николо Коцев допълни неговите думи. Потвърди неразривната си връзка с Димитровград, където е израснал, учил и създал много приятелства.

Музикантите от „Кикимора“ изпълниха поредица от парчета, сред които „Мръсница“, „Омерзен“, „Глупакът“…Зарадваха публиката и с някои неиздавани до този момент парчета.  Някои от тях прозвучаха за първи път. Композициите се разпространяват свободно и могат да бъдат изтеглени от интернет. В залата беше се събрала не много голяма, но компактна агитка, която шумно подкрепяше групата.

Концертът на рокаджиите в „Младост“ беше част от тяхното национално турне. До този момент те свириха в Благоевград, Пазарджик, Смолян, Първомай. Днес са в Стара Загора, където ще забиват в Синдикалния дом. Предстои да посетят Бургас, Варна, Шумен, Русе, Свищов, Велико Търново, Плевен и Враца. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук