„КАЧЕСТВЕН“ РЕМОНТ: ПРЕНАРЕЖДАТ ПЛОЧКИ ПО НОВИЯ ТРОТОАР

контакти

Заради „качествен“ ремонт, наложи се пренареждане на плочки по тротоара край новата улица в Димитровград, свързваща бул. „Георги С. Раковски“ с ул. „Ромен Ролан“. По улицата уж до края на седмицата трябва да започнат да се движат коли.

Накараха ни да пренаредим, не им хареса как сме ги сложили, споделиха работници. Толкова им е майсторлъка, отсякоха други на обекта. До пренареждането се стигна, след инспекция от страна на кмета Иво Димов, останал недоволен от качеството на изпълнението.

Изпълнителят на обекта уточни, че няма да се пренареждат всички плочки, а част от тях. Уверението е, че това няма да попречи на асфалтирането.

Докога е срокът за завършването на обекта, може да се поспори. Строежът бе открит на 1 април, когато се заяви, че той трябва да бъде готов за 70 дни. Тогава, вие журналистите, не попитахте дали са календарни или работни. Приемаме, че са работни, коментираха на място. Ако приемем това, срокът приключва около 13 юли.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

2 КОМЕНТАРИ

  1. А облагородяването около Водната кула? Срам за проектанти и изпълнители!

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук