„КАУФЛАНД“ ЗАТВАРЯ НА 25-И

[quote]6500 СЛУЖИТЕЛИ ЗАРАДВАНИ С ПОЧИВЕН ДЕН НА РОЖДЕСТВО[/quote]

„Кауфланд“ ще бъде затворен на 25 декември 2016 г. Такова е решението на компанията за филиала в Димитровград, както и за всички останали в България. На целия персонал тя дава допълнителен почивен ден на Рождество Христово. Понастоящем в хипермаркетите в страната са заети 6500 служители, които ще бъдат зарадвани с почивка на празника.

Компанията високо оценява усилията, които всеки колега полага за качественото обслужване на нашите клиенти. Като отговорен работодател, разбираме и важността от баланс между личния живот и служебните ангажименти. Именно за това взехме нестандартното, от бизнес гледна точка, решение. Благодарни сме за усърдната работа и се радваме, че всеки наш колега ще може да се отдаде изцяло на близките си на този най-семеен празник“, коментира Димитър Спасов, председател на управителния съвет на „Кауфланд България“.

За първи път служителите на компанията ще почиват в коледния ден, уточняват оттам. Припомнят, че филиалите традиционно имат по-кратко работно време по празниците. На 24 декември те ще работят с клиенти до 16:00 часа, а на 26 декември до 21:00 ч./22:00 ч. Финалните си новогодишни покупки потребителите ще могат да направят до 18:00 часа на 31 декември. Както всяка година, 1 януари е неработен ден.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук