Катя Панева прие поста областен управител на Хасково от Минко Ангелов

Катя Панева официално прие поста областен управител на Хасково от досегашния инж. Минко Ангелов, който направи кратък отчет за работата на администрацията през последните 8 месеца.

Инж. Минко Ангелов изрази благодарност към политическия екип и всички служители на Областна администрация. Той пожела на новия областен управител здраве, сили и политическа воля да продължи промяната в интерес на жителите на област Хасково.

Катя Панева подчерта, че 2021 г. е била много тежка година. „Всички ние се радваме, че тя свърши! Бих казала, че промяната започна и дано през 2022 година бъдем здрави и да бъде една успешна година за всички“, добави новият областен управител на Хасково.

Панева благодари на министър-председателя и на Министерския съвет за гласуваното доверие. „Знам, че приемам един пост с много висока отговорност. Мога да кажа, че ще бъда отговорна, честна и справедлива“, каза тя.

Приоритет в работата на новия областен управител ще бъде законността и всички незаконосъобразни решения на общините в областта няма да влязат в сила.

„Всички кметове на общини и на малки населени места в мое лице ще имат областен управител, който ще работи за решаване на проблемите по места, за развитието на малките населени места и реализирането на ключови проекти. Като продължение на решенията на национално ниво, ще работя и за децентрализацията на българските региони“, подчерта Катя Панева. Инж. Минко Ангелов й поднесе подарък, с пожелание за бъдещи успехи.

Снимка и информация: Областна администрация – ХасковоПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук