КАТО ЛЕДЕНА ЕПОХА ОПРЕДЕЛИХА ИДВАЩИЯ СТУД

„Ледена епоха“. Така синоптици определиха студа, който ще обхване страната в следващите дни. Други оприличиха студа като арктически или сибирски.

Днес времето ще бъде коренно различно. Облаците ще се разкъсват, ще има и слънце. Максималните температури ще се движат в границите от 3 до 8-9 градуса. Драстична промяна се очаква от утре, когато ще нахлува студен въздух и ще започват валежи от сняг. Най-значителни снеговалежите ще бъдат в нощта срещу петък в Южна България, а през деня – в източните райони, сочи прогнозата за времето.

Осезаемото застудяване започва в четвъртък, с максимални стойности от 3 до 4 градуса. По-студено ще е в последния работен ден от първата седмица на годината, с дневни температури от минус 4-5 градуса. Най-студено се очаква да бъде през почивните дни, като на места живакът ще падне под минус 20 градуса.

В началото на следващата седмица обстановката ще се нормализира. Температурите ще тръгват нагоре, но все още ще е много студено.

За да ви стане малко по-топло, пуснете видеото по-горе и се позабавлявайте с комичните моменти, в които изпада известната катерица.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук