„Като за последно“ с Мария Бакалова в летен кино бар

И с „Музиката в киното“…

контакти

Неделната вечер на 28 август в Димитровград е посветена на киното в различните му изражения. За тогава са планирани две страхотни събития  – концертът „Музиката в киното“, с произведения от популярни филми и Летният кино бар, на който ще може да се гледа новата българска комедия „Като за последно“, с участието на Мария Бакалова.

Летният кино бар е едно от новите предложения в програмата за празника на Димитровград. Началото на филма е планирано от 20.30 часа, като преди и по време на прожекцията зрителите ще могат да си вземат напитки от специално организирания за вечерта бар на площад „Поезия“.

„Като за последно“ е филм на режисьора Ивайло Пенчев и събира съзвездие от любими актьори – Филип Аврамов, Китодар Тодоров, Малин Кръстев, Герасим Георгиев – Геро, Стефан Денолюбов, Антон Радичев, Милена Аврамова, Анастасия Ингилизова, Свежен Младенов, Любен Чаталов, Яна Маринова, Станимир Гъмов. Режисьорът Ивайло Пенчев ни пренася на красивото Българско Черноморие с история за човешките взаимоотношения, изпълнена със смях, сълзи и в крайна сметка – с любов. „Като за последно“ разказва за възрастен, богат и известен писател (Васил Банов), който предлага неочаквана помощ на младо момиче, изпаднало в беда (Мария Бакалова), като й предлага да се оженят. Това поражда поредица от комично-драматични събития и абсурдни преживявания.

Малко по-рано същата вечер, от 20.00 часа на централната алея с концерта „Музиката в киното“ Забавно-духовият оркестър ще поднесе много жива и вълнуваща програма с произведения от популярни филми. Любителите ще се насладят на „Детство мое“ от филма „Неочаквана ваканция“ по музика на Вили Казасян, „Боси времена“ от филма „Фильо и Макензен“ по музика на Александър Бразицов, „We no speak americano“ изпята от София Лорен във филма „Започна в Неапол“, „Welcom to mambo in“ от филма „Кралете на мабото“, „Полицаите от Сен Тропе“ по музика на Раймонд Льофевр, песента „Арлекино“ на Емил Димитров, пиеса от саундтрака „The Muppets“ от едноименният филм, „Вълшебният тромпет“ на Хърб Албърт, пиесата „Martiniqie“ на Сами Нестико, песента „Cant Take My Eyes Off You“ интерпретирана в няколко филма и добре позната от тв-предаването „Море от любов“ и други прекрасни изненади.

Снимка: „Като за последноПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук