Катастрофа и строшен светофар на кръстовище в Димитровград

контакти

Две коли катастрофираха тази вечер на кръстовището при булевардите „Стефан Стамболов“ и „Георги С. Раковски“ в Димитровград. В сблъсъка участваха Субару и Тойота, след който бе строшена светофарната уредба в единия й край, срещу бившия маркет „Прима“.

Според очевидци, Субаруто идвало от посока на Автопазара по бул. „Стефан Стамболов“, а Тойотата от противоположния край по същия булевард, като завила наляво и отнела предимството.

В двете коли са пътували само двамата шофьори. По предварителна информация, водачът на Субаруто е с ударено коляно и е бил транспортиран от спешния екип. На място обясниха, че той е от Габрово, около 45-годишен. Колата му е с разбита предница, след като се ударила в стълба на светофара.

Водачът на Тойотата е димитровградчанин, 63-годишен, като не се наложи да бъде откарван с линейка. По колата му няма видими сериозни щети.

На място бяха пристигнали екипи на полицията, както и работници, който да поправят светофара. Движението бе затруднено, но само в единия край от платното.

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук