Кастинг за млади таланти обяви театрална школа „Апропо“

контакти

Кастинг за млади таланти обяви театрална школа „Апропо“, към Детски и младежки център – Димитровград. Крайният срок за записване е до 14:00 часа на 5 октомври. Кастингът ще се проведе на същата дата, от 16:00 часа, в културен дом „Химик“.

Право да участват имат всички деца и младежи, без възрастово ограничение, в две категории

–          I – ва – до 8 клас ( малка група) ;

–          I I –  ра – след 8 клас ( голяма група).

Участниците трябва да се представят с поне един от следните материали:

–        Виц;

–        Стихотворение;

–        Песен;

–        Скеч.

(може и с повече от един материал или със всички; по 1 бр. материал за всеки от изброените видове).

Кастингът се състои от един кръг за явяване, като по преценка на  комисията някои от участниците могат да бъдат повикани и втори път.

Комисията оценя участниците на база впечатленията си от  тяхната артистичност, талант, сценично присъствие, дикция, като всеки член на комисията дава своята оценка „да” или „не” за кандидата.

Кандидатите получили крайна оценка „да”, получават възможност да се включат в трупата на Театрална школа „Апропо” и да участват в бъдещите пиеси, проекти и спектакли на школата и да се обучават в сферата на театралното и сценично изкуство.

Записването става чрез попълване на съответно Заявление или на e-mail: [email protected]. Подробности, на тел. 0884 03 75 51, както и на Фейсбук страницата на Детския и младежки център, където ще намерите и друга полезна информация.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук