Каскадьор и участник във „Фермата“ ще играят с децата в Димитровград „Спарта геймс“

Детски спортен празник „Спарта геймс“ за децата в неделния ден е подготвила Община Димитровград. Началото е от 10.00 ч. на Централната градска алея на бул. „България“ и на площада пред общината.

Четири арени с по няколко игри и препятствия ще забавляват деца от различни възрасти. Преминаване по трасе с гуми  с пръчка, събиране на топчета по трасе, минаване на трасе под въже, целене на кофички и пренасяне на вода с кобилица, рязане с трион, провиране през гума, баланс на въже с гума, целене с рингове по мишена и още игри очакват децата на детския спортен празник. Арените са разпределени с указания за коя възраст са подходящи игрите. В специален кът най-малките ще могат да се снимат и забавляват с цветни гирлянди.

„Спарта Геймс“ е създадена преди година по идея на трима ентусиасти, които провеждат спортни събития с игри, които се доближават до познатите телевизионни формати „Игри на волята“ и „Фермата“.

Екипът на Спарта Геймс:

Алек Манолов – участник в трети сезон на тв формата „Фермата“, професионален футболист и собственик на фирма за недвижи имоти;

Росен Кинчев – финансов анализатор, функционален и кондиционен треньор и състезател по граплинг и кик бокс;

Жоро Цанов – дълги години част от специализирания отряд за борба с тероризма, понастоящем каскадьор и актьор в киното.

Формата с игрите в Димитровград е специално създаден за празника на града.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук