Картини на 13 автора от Сливен представят в КДК – Димитровград

контакти

26 картини на 13 автора от Сливен са представени в изложба, подредена в зала „Асен Крайшников“, към Клуба на дейците на културата /КДК/ в Димитровград. Експозицията бе открита снощи, а творбите са предоставени от сливенската галерия „Май“, където в момента са подредени платна на димитровградски художници.

Виждате най-доброто от съвременното изкуство на Сливен, каза при откриването председателят на КДК Гроздан Грозев.

Имаме удоволствието да представим предимно млади художници от Сливен, сподели уредникът на галерия „Май“ Благовеста Желязкова. Заедно с нея бяха двама художници от Сливен – Адриан Аврамов и Радка Стоева.

Настроение на аудиторията създаде музикантът Георги Шамлиев, с изпълнения на пианото в залата. За него секретарят на КДК Анелия Радева съобщи, че е защитил успешно дисертация и вече е доктор по полифония и преподавател в Музикалната академия в Пловдив.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук