ДЕЛИМ МЕГДАН С РИО ПО КАРНАВАЛ?

Галасико
контакти

Да дели мегдан с карнавал като в Рио заяви намерение ръководителят на танцова формация „Галаксико“ Тихомир Митев. Очакването според него е едно такова събитие да се случи около празника на града догодина. Той обаче конкретизира, че разговорите по този повод са в прекалено ранен етап и нищо не може да се каже със сигурност.

Преди седмица в сръбския град Нови Сад се проведе световен танцов шампионат. Тогава „Галаксико“ участва с 14 състезатели, които представиха 69 танца.

Завоювахме 64 купи и дори не мога да кажа колко са първите, вторите и третите места. Аз съм най-богатия човек на света, защото съм с такива таланти и благодарение на тях се чува за Димитровград, заяви Митев.

Голям индивидуален успех постигна в Сърбия Ясмин Кирилова, която бе определена за танцьор номер 1. Тя бе поканена да подгрява и концерта на Дженифър Лопес, който се проведе наскоро в България.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук