КАРГОТО ОТ КИТАЙ И ТУРЦИЯ ПРОВЕРЯВА НАП НА ПАЗАРА. ИМА НАРУШЕНИЯ

контакти

[quote]АКЦИЯТА МОЖЕ ДА ПРОДЪЛЖИ СЕДМИЦИ[/quote]

Каргото от Китай и Турция проверяват основно данъчните на Неделен пазар в Димитровград. Акцията е продължение на общата работа на службите, започнала преди няколко месеца, информира говорителят от централата на НАП Росен Бъчваров. Има установени нарушения, но подробности ще станат ясни по-късно, допълни той.

Операцията е започнала още в първите часове на петъчния ден. Както писахме, в нея се включиха и части на жандармерията. Следи се процеса от вноса на стоките до появата им в търговските обекти, на дребно. Проверява се произхода на стоката, документацията, прави се инвентаризация и т. н.

Както може да се очаква, много обекти на димитровградското тържище останаха затворени, вследствие на проверките. На част от тях са поставени информационни бележки, с настояване търговците да се свържат възможно най-бързо с НАП.

Не е ясно колко време ще продължат проверките. Това може да отнеме дни, дори седмици, уточни Бъчваров.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук