КАРАМАЗОВ, БАХАРОВ И ВЕРГОВ ОТКРИВАТ ЕСЕНИЯ СЕЗОН В ТЕАТЪРА

Популярните и талантливи млади български актьори Владимир Карамазов, Захари Бахаров и Юлиан Вергов ще открият есенния сезон в театър „Апостол Карамитев“. Тримата ще играят с „Tри мечки ентъртеймънт” и пиесата „АРТ“ на Ясмин Реза, на 18 септември, от 19 часа. С този спектакъл ще стартира втората част на сезона и началото на честването на годишнините в димитровградския театър, съобщават от храма на Мелпомена.

В „АРТ“ се засяга темата за приятелството, как се гради и какво се изисква за поддържането му здраво и чисто. Трима актьори – трима приятели…но една картина се оказва „ябълката на раздора“. Режисьор на постановката е Антон Угринов, музиката – на Калин Николов, сценография – Никола  Тороманов.

Според критиката, това е  едно от най-добрите  театрални попадения. Пиесата и нейната авторка го потвърждават с множеството спечелени награди. Едни от най-значимите – „Молиер“ за най-добър  автор, за най-добър  спектакъл в Париж /1994г./, наградата „Лауранс Оливие“  за най-добра комедия в Лондон /1998г./

Билети се продават на касата на цени от 12 и 15 лв. Могат да се запазят и на Фейсбук страницата на театъра. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук