КАНЯТ 50 ДЕЦА НА КАШИШКИЯ ПРАЗНИК

поделение 52 740 Хасково
контакти

[dropcap]50 [/dropcap]деца от училища в Димитровград от горен курс ще посетят на 16 ноември поделение 52 740 в Хасково. Поводът е празникът на сухопътните войски, който се отбелязва на 19 ноември.

Домакините от бившия, известен на поколения наборници „Кенански кашишки полк“, сега европейска бойна единица, организират Ден отворени врати за празника. Те ще посрещнат учениците и ще им разкажат за професията на военните. Ще им покажат множеството отделни пунктове, оръжия и машини, с които разполага поделението и ще ги запознаят със специфики и тактики на съвременния бои.

През миналата година на празника на детето – 1 юни, група от 155 ученици отново бе на посещение там. По-късно през месеца юношите наблюдаваха демонстрационни стрелби на тренировъчен полигон край Хасково.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук