КАНЯТ СЪВЕТНИЦИ НА СРЕЩИ В СЕЛАТА. ПРОБЛЕМИТЕ – В СПИСЪК ЗА ДЕПУТАТИ

контакти

Общинските съветници получиха покани да присъстват на срещи по малки населени места. Инициативата е на председателя на ОбС Стефан Димитров, който кани своите съветници и останалите от другите групи. Целта е препоръките от хората да бъдат изпратени до депутатите от Хасковски многомандатен избирателен район. В обиколките се тръгва от днес. Идеята е хората да споделят проблеми и тревоги, свързани с водения от тях социален живот. След това препоръките им, систематизирани в списък, ще се предоставят на народните представители. Целта е те да се подпомогнат при  решението им.

Всички срещи през седмицата са предвидени от 19:30 часа в салоните на читалищата. Първата ще се проведе в Меричлери днес. На следващия ден представителите на местния парламент ще посетят Крепост, на 10 юли ще бъдат в Ябълково, а на 11-ти – в Горски извор.

Намерение за осъществяване на обиколки Стефан Димитров изрази малко след парламентарните избори. Това той направи на пресконференция на коалиция „Да за Димитровград“. Думата трябва да имат и хората. Знаем, че депутатите нямат физическата възможност да посетят всяко едно място, обясни тогава той. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук