КАНЯТ ПЕНСИОНЕРИТЕ НА ОБЯД ЗА ПРАЗНИКА ИМ

контакти

Всички пенсионери, членове на клубовете на хората от третата възраст в Димитровград, бяха поканени на обяд в култовия ресторант „Гъбата“. Тържеството бе организирано с лични средства на кмета Иво Димов. Той направи този жест към тях по повод празника им – 1 октомври, когато се отбелязва Международния ден на възрастните хора.

Градоначалникът приветства дошлите на тържеството, като им пожела здраве и дълголетите. Към поздравите се включи също така бизнесменът Митю Вълчев, който беше осигурил музиката. За доброто настроение се погрижиха музикантите от оркестър „Агрофермер“.

Междувременно, областният управител на Хасково Добри Беливанов изпрати поздравления до всички домове за стари хора и пенсионерски сдружения на територията на областта. Обръщам се към Вас с дълбоко уважение към мъдростта Ви, почерпена от годините, и която е богатството за идните поколения, се казва в него.

delchev2 ban

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук